Gezichtsrimpels verminderen

Admin 1

Gezichtsrimpels verminderen kan op veel verschillende manieren. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om naar een specialist te gaan, maar wist jij dat je thuis ook al veel kunt doen om gezichtsrimpels te verminderen?.

 Gezichtsrimpels Verminderen

 

Rimpels rond de mond

Als je gezond eet en leeft dan straal je dat uit, en dat zie je aan de huid. Veelal vrouwen hebben last van rimpels rond de mond, dit heeft alles te maken met het vrouwelijk hormoon (oestrogeen). Dit vrouwelijk hormoon neemt met de loop der jaren af, waardoor er gezichtsrimpels ontstaan. Daarnaast nemen de elastische vezels, voedingswaarde en vitamines in de huid af.

 

Gezichtsrimpels verminderen door te stoppen met roken!gezichtsrimpels-verminderen

Iedereen weet het, roken is ongezond en slecht voor de huid. Roken heeft een negatief effect op de huid en versterkt de vorming van rimpels. Sommige ingrediënten die in tabaksrook voorkomen kunnen de afbraak van het bindweefsel in de huid bevorderen waardoor het zijn soepelheid verliest.

 

Hierdoor ontstaan de vroegtijdige rimpels. Het is bewezen dat mensen die gemiddeld een pakje per dag roken, een huid hebben die net zo veel rimpels bevat als een niet-roker die 20 jaar ouder is.

 

Stoppen met roken verbeterd de huid

Ben je dus een fanatieke roker en wil je je gezichtsrimpels verminderen dan is het verstandig om vandaag nog te stoppen met roken. Natuurlijk is het makkelijker gezegd dan gedaan, maar een gezonde dosis doorzettingsvermogen moet er voor  zorgen dat je huid weer gaat stralen.

 

Een korte vraag voor de rokers onder ons: Indien je zou kunnen stoppen met roken zonder het gevoel te hebben van ” iets op te offeren”… zou je dan nu willen stoppen?”

Is het antwoord JaKlik dan hier om vandaag te stoppen met roken!!

 

Hoe kun je thuis je gezichtsrimpels verminderen?

Er is thuis genoeg te doen om van je gezichtsrimpels af te komen. Het allerbelangrijkste om thuis mee aan de slag te gaan is de energie en de voeding van de huid weer op pijl krijgen. Dit kunt u doen door veel water te drinken, dit zorgt er namelijk voor dat de vochtbalans in uw lichaam weer goed word. Ook zorgt water ervoor dat het lichaam weer gereinigd word, afvalstoffen zullen door middel van water sneller uit uw lichaam verdwijnen.

 

Je kunt er ook voor kiezen op een voedingssupplement te gebruiken. Dit is goed voor uw lichaam maar ook zeker voor de huid. Als je deze 3 methodes goed toepast dan zult u zien dat de huid er al een stuk frisser uit komt te zien. Je kunt na het gebruik van deze methodes ook voor kiezen om naar een specialist te gaan. De specialist zal u vertellen dat u goed voorbereidend werk heeft gedaan om gezichtsrimpels te verminderen.

1 bericht »

  1. Fleur 15/09/2014 at 15:05 - Reply

    Ik laat regelmatig mijn gezicht masseren (japanse cosmo massage). Het werkt echt en het is een lekker relaxmomentje :-).

Reageren op dit artikel »