Rimpels onder ogen

Admin 0

Rimpels onder ogen is een veel voorkomend verschijnsel bij het ouder worden. Het proces van ouder worden brengt zowel veranderingen in ons fysieke als uiterlijke conditie met zich mee. Het hebben van rimpels onder ogen is slechts één van hen. Maar hoe ontstaan deze rimpels rondom de ogen?. Het is niet alleen vanwege onze leeftijd, maar ook de UV-straling waar we dagelijks mee te maken hebben.

 Rimpels onder ogen

Rimpels onder ogen zul je niet op merken wanneer je nog jong bent. Maar zoals je misschien al wel hebt opgemerkt, zijn er altijd mensen die er jong uit zien. Dit komt door hoe ze de huid zelf behandeld hebben en dergelijke blootstelling aan UV-straling hebben voorkomen.Rimpels-onder-ogen

 

Gelukkig leven we in een tijd waarbij bijna ieder probleem is op te lossen. Je kunt voor de rimpels onder de ogen natuurlijk naar een specialist gaan, ongeacht welk soort kwaal u heeft. U zult te horen krijgen dat er bepaalde behandelingen zijn voor uw rimpels. Denk bijvoorbeeld aan een botox-behandeling of speciale medicijnen. Maar er zijn natuurlijk ook goedkopere oplossingen dan een botox-behandeling, bijvoorbeeld een goede anti-rimpelcrème (ook geschikt voor donkere wallen).

 

Dus als u zich zorgen maakt over rimpels onder ogen dan zijn er genoeg oplossing om hier van af te komen. Maar er zijn natuurlijk ook tal van andere oplossingen die jou zullen helpen om rimpels te voorkomen of te verminderen. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft.

 

Rimpels onder ogen behandelingen

1. Thermage is een nieuwe behandeling die gebruikt word om rimpels te verwijderen. Thermage is anders dan alle andere laserbehandelingen en is geschikt voor elk huidtype. De resultaten zijn niet direct zichtbaar en u moet rekening houden met een termijn van 6 maanden.  De huid zal hierdoor strakker en gladder zijn. Meer informatie over deze behandeling kunt vinden op de website.

 

2. Botox is toch wel één van de bekendste behandel-methodes tegen rimpels. Deze methode werkt prima en zorgt er bijna altijd voor dat uw rimpels zullen verdwijnen. Echter zitten er wel een aantal haken en ogen aan. Zo is een botox-behandeling erg duur en is het altijd maar afwachten wanneer u terug moet komen voor de volgende behandeling. Een goedkoper alternatief vind u hier.

 

3. Silk Touch en Fraxel lasers staan bekend om rimpels te elimineren. U hoeft alleen maar aan uw dermatoloog te vragen of deze behandeling geschikt is voor uw huidtype. Rimpels onder ogen kunnen door middel van deze lasers goed behandeld worden.

 

4. Anti-rimpelproducten die u gewoon via internet kan bestellen zijn ook erg geschikt om rimpels onder ogen te verminderen. Producten zoals vitamine C, Alphahydroxy en copper peptide zijn ook geschikt om rimpels onder ogen te verminderen.

 

5. Indien u bijkomende problemen heeft zoals wallen of donkere kringen rondom uw ogen, dan kunt u kiezen voor foto Genica en Lyra. Maar als u dit niet wilt dan kunt u altijd de problemen oplossen met een goede anti-rimpelcrème.

 

Één ding dat je moet onthouden bij het kiezen van één van deze procedures is of het het allemaal waard is. Er bestaat altijd een kans dat de huid zijn tol gaat eisen door deze behandelingen. Natuurlijk komt het vrij weinig voor, maar wij willen u er alleen maar voor behoeden. Natuurlijk werken deze behandelingen prima en zult u er jonger uit gaan zien, maar het kan ook zo zijn dat u niet bereid bent om zoveel moeite te nemen voor een rimpelbehandeling, de keus ligt bij uzelf.

 

Als tip willen wij u meegeven: wanneer er naar uw rimpels word gevraagd, vertel dan dat ze zijn ontstaan door een gelukkig en vrolijk leven.

Reageren op dit artikel »