Top tips voor gezonde huid zonder rimpels

Jos Reacties staat uit voor Top tips voor gezonde huid zonder rimpels

Een gezonde huid is een stralende huid en dit maakt ieder mens een stuk zelfverzekerder. Graag maken we een top 6 van de meest gebruikte producten / voedingsproducten om te zorgen dat uw huid strak en vrij van rimpels blijft. Ga die gezichtsrimpels te lijf!

1. Reverta Face It Creme
Dit is onze onbetwiste nummer 1 qua tips. Deze nieuwe anti-rimpel creme uit Amerika zal zorgen dat Uw huid eruit gaat zien als na een botox behandeling, echter ZONDER het onnatuurlijke van een botox behandeling. Deze creme is te gebruiken voor 2 maanden, maar na 2 weken is het effect al zeer goed zichtbaar. Bent U niet tevreden dan kunt nu binnen 30 dagen uw geld terug vragen.

2. Stop met Roken!
Niks is zo slecht voor de huid als roken. Iedereen kent de beelden van een doorgerookte opa of oma, terwijl deze persoon slechts net in de 50 is. Roken is gewoon zo slecht voor de huid dat nu stoppen nog beter is dan een creme!

3. Verminder zorgen en stress!
De frons die je trekt tijdens zorgen en stress zorgen ervoor dat je een permanente rimpel / groef in je voorhoofd komt te staan. Probeer dit te voorkomen en volg een eCursus tegen zorgen en Stress!

4. Maak een gezichtsmasker om je huid jong en soepel te houden.
Gun je huid het plezier van een gezichtsmasker en zorg dat er minder rimpels ontstaan. Met deze cursus kun je dit zelf heel makkelijk realiseren.

5. Wordt gelukkig en positief en voorkom rimpels.
Geluk en positiviteit komt je huid, je gezichtrimpels en je gehele mentale staat ten goede!

6. Drink meer gezonde groene smoothies en hou de huid jong en gezond!
Smoothies zijn zo gezond dat het verstand is elke morgen met een vers groen sapje te beginnen. De smaak is misschien wennen, maar met de juiste recepten en instructie DVD kom je een heel eind!

Hopelijk past een van bovenstaande tips in jou gezonde manier van leven en voorkom je dat een rimpel je leven minder leuk maakt dan het kan zijn!

Comments are closed.