gezichtsgymnastiek

Admin 0

Gezichtsgymnastiek tegen rimpels!

Gezichtsgymnastiek word steeds vaker gebruikt om rimpels te doen verminderen. Natuurlijk zijn er ook vele andere manieren om rimpels te verminderen, deze methodes zullen we eerst gaan behandelen. Rimpels worden veroorzaakt door stressvolle activiteiten en UV-straling, maar gelukkig is er iets aan te doen.

==> Bekijk hier de best werkende anti-rimpelcrème van dit moment <==

De goedkoopste manier is door deel te nemen aan gezichtsgymnastiek. Maar voordat we daar aan beginnen, moeten we eerst een aantal andere manieren vermelden om rimpels te verwijderen.

 

De eerste en misschien wel het meest voor de hand liggende is om stressvolle situaties voorkomen en te leren om rustig te blijven. Dus als je een zeer drukke baan hebt dan is de kans op rimpels natuurlijk groter. Maar om nou direct te gaan stoppen met uw baan is misschien wat overdreven.

 

Velen van ons zoeken daarom een toevlucht tot andere middelen. Zo word make-up vaak gebruikt om rimpels te camoufleren. Natuurlijk worden de rimpels er op deze manier niet minder op. Wij zijn van mening dat het gebruik van een goede anti-rimpelcrème en het gebruik van een zonnebrandcrème de beste manier is om rimpels te voorkomen.

 

Maar misschien wel de beste methode en die u ook nog eens niets kost is gezichtsgymnastiek. Er zijn tal van oefeningen die u op ieder gewenst moment van de dag kunt toepassen. Rimpels in het gezicht vallen natuurlijk het meeste op en daarom is het belangrijk om deze gezichtsrimpels aan te pakken met gezichtsgymnastiek.

 

Gezichtsgymnastiek oefeningen

Bron: Facetec.nl

Gezichtsgymnastiek voorhoofd:

Plaats uw wijsvinger net boven de ogen en trek de huid naar beneden. Tegelijkertijd probeert u uw wenkbrauwen naar boven te duwen. Nog een manier om rimpels te verminderen is door uw handen plat op uw voorhoofd te leggen met de handpalmen op uw wenkbrauwen. Vervolgens is het belangrijk om uw handen vast op het voorhoofd te laten liggen. Trek nu de huid naar boven en houd deze al drukkend eventjes vast. Kijk daarna naar beneden en probeer gelijktijdig uw voorhoofd(tegen de druk in) naar beneden te trekken.

Kijk afwisselend naar voren en vervolgens weer naar de grond. Wissel dit regelmatig af tot dat u een zekere spanning op uw voorhoofd voelt.

 

Gezichtsgymnastiek ogen en kraaienpootjes:

Voor uw rimpels onder de ogen en kraaienpootjes is er een oefening waarbij enige training nodig is. Voelt u zich dus niet direct slecht als het de eerst keer niet lukt. De oefening gaat als volgt, hef uw onderste oogleden zonder uw bovenste oogleden te bewegen. Herhaal deze beweging minimaal 10 keer voor het beste resultaat.

 

Gezichtsgymnastiek voor de lippen:

Deze oefening is om de rimpels rondom uw lippen te doen verminderen, het is misschien wat raar maar het blijkt goed te werken. Zuig zo hard mogelijk aan uw vingers en verwijder deze vervolgens op een langzame manier. Vervolgens houd u de mond in een “O” vorm zo gespannen en breed mogelijk.

Bron: Furrow.nl

Gezichtsgymnastiek voor de nek en kin:

Er zijn tal van oefeningen voor uw nek en kin. Wij zullen alvast de beste met u delen. Kijk vooruit en plaats de wijsvinger en duim onder uw nek waarbij u de huid rustig naar beneden trekt en vervolgens uw hoofd om hoog beweegt. Tijdens deze oefening houd u uw mond gesloten en uw tanden op elkaar.

 

Gezichtsgymnastiek voor de diepe neus-lippenplooi:

Deze plooi is een natuurlijke plooi van de huid. Deze plooi loopt vanaf de neusvleugel tot aan de hoeken van uw mond. Leg uw vingertopjes van uw beide middelvingers op uw mondhoeken. Vervolgens strijkt u de vouw weg, door met de vingertopjes van de mondhoeken naar de neushoeken te strijken. Houd er rekening mee dat u niet al te veel druk uitoefent op de plooi.

 

Indien deze oefening goed word uitgevoerd ( zonder de huid al te veel samen te drukken), dan zult u merken dat de rimpels zichtbaar minder worden.
Nu u een aantal gezichtsgymnastiek oefeningen heeft gedaan is het belangrijk om deze gezichtsgymnastiek blijvend te herhalen. Dit zorgt er voor dat de huid strakker word en uw rimpels zichtbaar minder worden.

==> Bekijk hier de best werkende anti-rimpelcrème van dit moment <==

Reageren op dit artikel »