Wat is een goede anti-rimpelcreme?

Admin 0

Wat zijn rimpels en wat is nou de beste anti-rimpelcreme om te gebruiken. Rimpels kunnen een teken van veroudering zijn, maar niet alle mensen krijgen op dezelfde leeftijd te maken met rimpels. Sommige mensen beginnen op jonge leeftijd al ongewenste lijnen te zien, terwijl ze eigenlijk nog in de bloei van hun leven zitten. En bij sommige zijn de rimpels pas te zien nadat ze kleinkinderen hebben gekregen.

 

Er zijn vele factoren die de rimpel ontwikkeling ongunstig kunnen beïnvloeden. Een belangrijke factor zijn de genen. Sommige mensen hebben geluk als het aan komt op de genen. Ze zien er namelijk jong en rimpelloos uit, zelfs als al een zekere leeftijd hebben bereikt. Maar het zijn niet alleen de genen die zorgen dat u vroeg of laat rimpels krijgt.

 

Het hebben van een gezonde levensstijl is namelijk ook erg belangrijk. Zo zien wij vaak dat mensen die veel roken en alcohol gebruiken, een veel slechtere huid hebben dan mensen die deze ” ondeugden” niet doen. Ook zien we dat mensen die regelmatig gezonde voeding eten, ook veel minder last hebben van ongewenste rimpels.

 

Er zijn eigenlijk zoveel factoren waar we rekening mee moeten houden dat het bijna onmogelijk is om alles goed te doen. Maar laten we eerst eens kijk naar de oorzaak van rimpels. De huid breekt naarmate we ouder worden collageen af. Dus wat je moet doen om rimpels te voorkomen is het probleem oplossen.

 

Je moet de productie van collageen op peil houden, om verdieping van rimpels te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat u de huid niet laat verbranden in de zon. De zon is namelijk de nummer 1 oorzaak van rimpels.

 

Hier zijn een aantal bewezen goede anti-rimpelcreme’s die helpen rimpels te verminderen en te voorkomen.

 

Reverta Face it. Deze anti-rimpelcreme komt uit Amerika en word door vele sterren zoals, Oprah Winfrey en Victoria Beckham gebruikt. Deze crème is anders dan alle andere. Deze anti-rimpelcreme is namelijk 100% vrij van parabenen en is daarom perfect geschikt om rimpels te verminderen of te verwijderen. Reverta Face It word ook wel “HET” alternatief voor botox genoemd. Voor meer informatie over deze anti-rimpelcrème leest u het artikel over Reverta Face it.Anti-rimpelcreme

 

 

 

Retinoïde. Deze vitamine A is een must ingrediënt voor een effectieve anti-rimpelcreme Voorbeelden van producten die deze hebben zijn Retin-A, Differin en Renova. Deze anti-rimpelcreme moet gebruikt worden voor het slapen gaan.

 

Zonnebrandcrème. Zoals u al eerder heeft kunnen lezen is de zon de nummer één veroorzaker van rimpels. Vooral overdag is het belangrijk dat u een goede zonnebrand gebruikt. Ook al regent het buiten en is het bewolkt, dan nog doet u er goed aan om zonnebrand te gebruiken. Je bied op deze manier genoeg bescherming tegen de zon en wij garanderen u minder rimpels op latere leeftijd.

 

 

Antioxidanten. Door het nemen van producten die antioxidanten bevatten, zult u in staat zijn om de afbraak van collageen te bestrijden. U kunt kiezen voor dranken zoals de groene thee.  Ook de vitamines C en E zijn erg goed voor uw huid.

Wat u ook kunt doen is vragen naar co-enzym Q10U kunt ook vragen om co-enzym Q10. Als u deze ingrediënten gebruik dan zal dit prima werken ter bescherming van rimpels.

 

Lees u ook eens het artikel : 9 gezonde voedingstips om rimpels te voorkomen

Reageren op dit artikel »